Lösningar.

Jo, det går att hitta lösningar i sömnen. Jag gör det mer än ofta. Just nu sitter jag dock fast på en riktig knut som inte vill lösa sig, men jag ger den ytterligare en dag innan jag ger upp för tillfället och börjar titta på något annat.

Idag lär det dock inte bli så mycket pluggande, då jag i morse fick ett trevligt paket från dustin med ett nytt extremt kostsamt grafikkort. Hela 295kr kostade det! Det skall in i Ariel som sitter snällt under TV’n, så jag kommer mest sitta och nörda mig idag. Dock fick jag ett väldigt roligt samtal i lördags kväll. J tog en extra natt jobb och lyckades därmed få loss de två dagarna som behövdes för att komma upp. Dock är inte alla problem lösta ännu, det saknas fortfarande kattvakt. Dock är det största problemet löst, nu håller jag bara tummarna hårt för att det skall lösa sig med resten(dvs kattvakt, bra lön och tågbiljett).

1 comment

    • J on July 21, 2009 at 05:25

    Det hoppas jag med att det gör, för jag saknar dig något enormt just nu…

Comments have been disabled.