Inbjudan ute.

Då har den officiella inbjudan till mitt 30-års kalas gått ut via sms, även om jag missade lite. Så om du tittar i din mobil skall det finnas en inbjudan(och en liten rättelse).

Och om det inte finns en sådan där, är det ingen fara. Har vi inte ringt varandra eller pratat via ICQ/MSN/Skype det senaste året, så finns du tyvärr inte i min adresslista. Det är anledningen. Men du är hjärtligt välkommen att äta dig proppmätt på fika och peka på “han som blir gammal” 🙂 Ju fler desto roligare, och gamla bekanta som kan håna en för att man byter decennium är ju ännu bättre.

Tider och så finns ju längst upp på sidan, och om man bortser från en liten avvikelse till Skelleftehamn så bor jag kvar i samma 2:a som jag bott sedan sommaren 2002. Detta är dock min sista födelsedag i denna lägenheten, då jag nästa år vid denna tid kommer att ha flyttat till en ny lägenhet och vara sambo.