Besök på IKEA

Idag blev det chockerande nog inget pluggat heller. Lägenheten är i ordning, men B&A bjöd med mig till ett besök på IKEA och hur kan man motstå det? Så det var av mot Happis och det var packat med folk! Alla hade i princip bestämt sig för att åka dit idag kändes det som. Det blev en titt på det mesta, även om jag i tankarna redan håller på att tänka ut hur vi skulle kunna möblera det. Jag och J, i våran gemensamma lägenhet. Vi har någorlunda samma smak, så det kommer nog inte att vara ett bekymmer. Det största “problemet” kommer att vara att lyckas möblera 4 eller 5 rum, vilket i och för sig är ett rätt angenämt problem.

Det blev inköpt räls som är tänkt att användas till gardiner, men jag skall använda den till ett draperi i hallen. Hade funderat ut en massa annat “småplock” som skulle handlas, och är de ju snart i bytet mellan “den gamla katalogen” och “den nya katalogen”, så vissa saker fanns det väldigt ont om.

När vi väl kommit hem så upptäckte jag en liten “miss” i min planering. Rälsen skall takmonteras. Jag har ett betongtak. Min slagborr har det senaste halvåret varit hos P. P(och S&E) är på semester tills på söndag… Så det blir tidigast på måndag som den kan sättas upp, men då draperiet inte anländer förrän tidigast i mitten på nästa vecka från butiken Mamma är detta inget stort problem. Lika bra att vänta så jag har alla delarna innan jag börjar fippla med det, och tar och pluggar istället. Imorgon finns det inga ursäkter längre, så då skall jag djupt ner i böckerna.

Sist vill jag dela med mig av mitt absoluta favoritkök som de har på ikea. Vill ha detta, eller en variant som är väldigt lik…

Favoritkök

1 comment

    • MrCrazy on July 17, 2009 at 13:40

    Vill bara meddela att jag inte ingår i köket… bara så att du vet

Comments have been disabled.