Sakta mak

Det har inte gått så bra att plugga de två första dagarna, men jag visste att det skulle bli jobbigt. Mycket annat som måste göras och saker som är mycket roligare. Igår var det minigolf med B&A på Golfängen då det blev en väldigt “misslyckad” runda på 79 78 slag totalt. Det är 29 28 st mer än vad jag hade när det minigolfades hos L&M, men jag få skylla på att jag hade solen i ögonen eller nått. Plus att B fuskade hela tiden. Hon hade en magnetisk boll som oavsett vad den landade i närheten av hålet, så trillade den i… Men oavsett fuskandet(som skall utredas) så kom jag väldigt sist. Men i nöjesfaktor så var det väldigt kul.

Annars så har dagarna mest gått ut på att få igång lägenheten igen, vilket har varit mycket svårare än vad jag trodde. Bara att torka ut kylen igen tog en dag och för att inte tala om TV’n. ComHem kortet behövde “uppdateras” så jag var tvungen att ha den påslagen på en kanal tills den började fungera, byta till nästa och åter igen vänta. Det var typ gårdagskvällen som gick till det efter golfandet. Men nu börjar det bli ordning på torpet. Ikväll är det Hemma-man sysslor som genomförs. Två laddningar bröd skall bakas så jag har sånt, toaletten har fått sig en snabb rengöring och det har dammtorkats både här och där.

2 comments

  • MrCrazy on July 16, 2009 at 09:41

  Nu ska du inte vara sådan… du fick faktiskt 78 slag…

   • Linus on July 16, 2009 at 18:44
    Author

   Okejdå… så nu är det korrigerat… 😉

Comments have been disabled.