Snabb summering

Då var man tillbaka i Luleå igen, och lägenheten står kvar. Omsorgsfullt vaktad av B&A.

För bara 4 månader sedan så var läget inte så annorlunda från åren innan: Singel. På då mindre än dessa 4 månader har jag gått från detta till det läge jag är nu. Jag har hittat min älskling och snabbt blivit särbo, och om planerna går helt i lås så kommer jag att om ungefär 1 år gå från särbo till sambo. Längtar så otroligt mycket.

Tillbaka i Luleå så har det visat sig att mina plantor har ynglat av sig på något sätt och gått från tre stycken till fyra. Detta tack vare B, och den är väldigt snygg.

Den "magiska" nya växten

Den nya växten

Jag lovade även en bild på min nya mugg som jag är väldigt stolt över, och jag vet att några kommer att få lätta begär efter.

Min nya häftiga döskallemugg

Min nya häftiga döskallemugg

Och sist men inte minst, en bild på min uppdaterade “arsenal” i köket. 4 stycken nya knivar som en tidig examenspresent.

Min lilla arsenal

Min lilla arsenal