Själv är bäste dräng.

Har fått ha lite “ensam tid” idag. Pappa är iväg och hämtar syster-yster i gummibandsstaden Karlskrona(marint lumpar skämt, matros 019 Lejon till er tjänst), och jag har haft lägenheten ensam i än så länge. Och vad jag har njutit. Nog för att det är kul att vara hemma-hemma, och att bli totalt uppassad vad det gäller mat, tvätt och städning, men det finns en gräns. I alla fall för mig. Jag har inte lagat mat själv på de senaste tre veckorna. Inte behövt dammsuga. Inte ens fundera på vad som finns i kylen, för den har på något magiskt sätt alltid varit full. Så lite tid för en själv när man kan bestämma exakt hur man vill ha det är underbart, och faktiskt göra något. Skulle verkligen inte klara av att “bli rik och uppassad”. Det skulle komma en dag då det står i tidningen att en rik galning springer omkring på stan och fäller träd bara för att få göra något. Det skulle vara jag 🙂

Så idag för första gången på rätt länge har jag, hör och häpna, plockat fram och undan frukost själv!!! Börjar längta upp till Luleå igen. Till min egen lilla lägenhet, där jag är kung. Det är dock med en skräckblandad längtan, för bara några timmar efter det att jag har landat skall det åter igen dykas ned i böckerna och pluggas till omtenta, och just nu är motivationen sådär. Så första veckan kommer att bli hemsk, men det är bara att pressa sig igenom och trycka in information. Men jag vet att jag har ungefär två veckor på mig att få in det, sedan kommer det hända saker som gör att jag inte kan sitta lika koncentrerad om dagarna. Samtidigt så tänker jag ju även bättre när jag är lite distraherad. Kommer på saker och ting då…