Inte långt kvar nu.

Det blev tyvärr inte möjligt att åka till Göteborg igen och vara hos min älskling, vilket var väldigt synd. Kanske skall hon dock komma upp till min födelsedag och stanna några dagar, så vi får hoppas att alla bitar faller på plats för det. Hon ligger iaf nu fast här i sidokolumnen. Hon med stort H 🙂

Idag var det “shopping” på gång, vilket tar ungefär 1,5 timme sedan har man varit i samtliga butiker som finns i staden. Dock så hittade jag en kopp som kan utöka min lilla speciella samling, men bild på den kommer först när jag har överlevt flygresan upp till norrbotten igen. Annars så var det lite “kändis skådning” i stan. Eller iaf en. Ebbot (tobbe baklänges för de som inte hängt med) från Soundtrack of our Lives med hund. Han är väldigt lätt att känna igen. Ser du DiLeva men denna “DiLeva” väger 130kg, och bär en mörk tunika och har ett jätteskägg så är det inte DiLeva, det är Ebbot då. Sen sprang jag in i Linda på ICA som var fusknolla i min klass way back in the days(tm). Det tog längre tid än vad jag vill erkänna att placera henne, men jag kom dit. Såhär 3 barn senare kom hon precis in på läkarlinjen, så det blev ingen metallurg av henne…