Lugna dagar.

Livet rullar på i den lilla staden, och jag slappar mest och gör verkligen ingenting. Lite programmering, lite cyklande och en massa ätande. Hoppas att det inte har blivit så mycket att vågen har vänt åt andra hållet när jag väl landar i Luleå igen. Den skall nedåt, punkt. Får försöka ge mig ut och cykla lite mer när jag kommer upp igen för att kompensera för det stillasittande som kommer att vara när jag pluggar till min omtenta.

Jag har även börjat tänka på mina planer till min födelsedag som är om exakt 3 veckor. Kanske man inte skall ha den på en onsdag, utan vänta tills på helgen. Men samtidigt så är det några som skall flytta igen runt min födelsedag, så man vill ju inte krocka med det. Så planen på onsdagen den 29:e ligger fast, och det blir öppet hus i min lägenhet som gäller. Inga presenter/gåvor eller så krävs, dock hungriga magar. Så om du inte redan har bockat för den dagen, gör en liten notering då och lägg till att det inte skall ätas någon frukost/lunch eller liknande för annars så kommer ni inte att orka alla bullar, kakor, tårtor och annat gottigt som jag skall svänga ihop.

Så:

Onsdagen den 29:e Juli på Professorsvägen 31

Linus 30 år

Massiv fika enligt skånsk tradition

Start kl 14:00

Slut när allt är uppätet