Nördar mig

Sitter i fortfarande i den delen av Skåne som det vägrar regna i. I söndags var det ett rätt bra regn, men efter det så vägrar det att komma något. Blå himmel och sol. Massa sol. Dock lite svalare. Men när man ser härliga regnmoln dra över resten av Skåne och blekinge(som är sydnytt‘s upptagningsområde) förblir det sol här nere.

Trotts detta finns det inte mycket “att göra” i här nere. Det mesta här behöver man vara minst 2 för att uppleva som roligt då jag växt upp här och “sett” allt redan en gång, så istället så har jag placerat min bak i en fotölj och sitter och programmerar och lyssnar till FM Österlen. Måste ju göra något för att distrahera mig från min längtan att åka upp till min  J. Det är inte lätt men något måste man ju göra. Tog lite bilder från i förra veckan men tyvärr så blev de inte så bra, dock kommer kameran att gå varm nästa gång. Bara denna nästa gång kommer snart, gärna direkt nu, helst igår. Kanske kan gömma henne i väskan när jag flyger upp till Luleå igen???

1 comment

    • J on July 7, 2009 at 22:29

    Hej älsklingen, tror faktiskt inte jag får plats i din väska.. men saknar dig med massor skall du veta. Tomt här utan dig, inge skoj att vara sjuk. Tycker om dig mer än massor, puss o kram

Comments have been disabled.