Linus Does Götaland

Då var man hemma i Skåne igen, och med en kroppstemperatur som börjar närma sig kokpunkten. Den enda kalla tiden har varit de 120 milen jag har kört då bilen har a/c, men annars så är ordet: Varmt. Sist kommer lite bilder jag har tagit…

Annars så har det varit väldigt trevligt. Måndagen hos Ewe i Eksjö, där vi drack massor av loka/ramlösa i hammocken, och åt den “lätt lunch” som nog bestod av närmare 3 kg “sallad”… per person! En väldigt trevlig italiensk/grekisk restaurang i Eksjö som bara måste besökas om ni har vägarna förbi. Keskin’s heter den, kom hungriga bara för ni kommer att rulla där ifrån.

Tisdag och onsdag var det hos L&M i “stugan”, och de dagarna gick mest ut på att inte smälta i solen. Man tappade totalt tidsuppfattningen. Dock blev det både minigolf, glass och badpojken linus första bad för i år. En definitiv framtida investering att semestra så, för det var sååå underbart.

Veckans viktigaste dag var dock onsdag kväll. Träffa J. Och det började bra och blev bara bättre. Helt underbara tre dagar i Göteborg, även om vi båda sakta smälte bort i värmen. Detta är “hon”. Min. Förhoppningsvis för all framtid. Skall förhoppningsvis tillbaka på måndag/tisdag, men det går magsjuka på hennes jobb så det kanske inte går. Men det kanske är värt det? Jag skall ju ändå bara sitta och plugga resten av sommaren… i en kylbox 🙂

Utsikten från stugorna i katrineholm

Utsikten från stugorna i katrineholm

Hela familjens sommarställe.

Hela familjens sommarställe.

L är väldigt aktiv. Vågade mig på hängmattan mot slutet...

L är väldigt aktiv. Vågade mig på hängmattan mot slutet...

Jag testar hållfastheten på hindret med 7 slag

Jag testar hållfastheten på hindret med 7 slag

L koncentrerar sig djup...

L koncentrerar sig djup...

Här bestämde sig M för att ta detta hålet på 7 slag.

Här bestämde sig M för att ta detta hålet på 7 slag.

Båttur för att titta på hus och sommarstugor.

Båttur för att titta på hus och sommarstugor.

Den moddade hissen i göteborg i färgerna lila, blå och grön

Den moddade hissen i göteborg i färgerna lila, blå och grön

Sist, men definitivt inte minst, min J. Pussar på dig!

Sist, men definitivt inte minst, min J. Pussar på dig!