Kräfta

Dagen skulle ägnas till att sola min extremt bleka kropp. Det blev att ligga i solen inte mer än en timme för framsidan och en för baksidan, men detta lilla räckte för att jag skulle bli röd som en nykokt kräfta. Dock så brände jag mig inte, utan huden blev endast röd. Vilket är ett stort steg framåt från hur det brukar bli. Kan bränna mig nått så enormt, vilket det finns bevis bara ett år tillbaka från när jag brände sönder kroppen i Orlando.

Dagen har annars spenderats på Hotell Mamma, sittandes i det underbara uterummet och njuta av tiden. Det blev en väldigt massa slappande som kan bevisas med bilden nedan, där jag och katten Smirre (som är 15 år gammal) tar det väldigt lugnt.

Jag och smirre tar det lilla lugna.

Jag och smirre tar det lilla lugna.

1 comment

    • J on June 27, 2009 at 19:21

    Hej hjärtat mitt, ser ut som du har det hur mysigt som helst. Nu är det inte många dagar kvar, och jag ser fram emot detta någe enormt. Pussar o Kramar din J

Comments have been disabled.