Skåne är platt.

Då har man anlänt till Skåne efter lite småbekymmer på Arlanda. Först så var de för lite folk på marken så det tog 6-7 minuter längre att “packa” planet med väskor, sedan när de var klara med det så gick flygledar radarn sönder så inga plan fick lyfta. Så där satt vi en timme innan de lyckades fixa det och få iväg oss. Dock så fick de inte igång “inrikes” delen, så vi fick starta från “diplomat banan”, till vilken det tar ungefär en kvart för planet att ta sig till. Men vi kom iväg, bara en timme försenade.

Precis som i resten av Sverige är det tokvarmt här, dock en sak som jag inte var helt beredd på… fukten. Luften i Norrland är lite torrare, så man dryper av svett bara man går upp ur sängen. Dock har håret blivit klippt så nu har man inte den “gränsen” upptill som hindrar värme från att lämna kroppen. Men alla “tjocktröjor” och liknande jag tog med det kommer garanterat att bli oanvända. Imorgon blir det troligen en tur ner på badet av rena principskäl. Det är ju inte billigt någon stans, 38kr för en vuxen, men om jag inte badar minst en gång där så blir jag själv lite besviken.

Annars är Simrishamn precis som det brukar vara på sommaren, överfyllt av turister. Bilder på dessa och en massa annat kommer imorgon!