Leaving on a jet plane

Om ungefär 12 timmar så hoppar jag på ett flygplan mot södra Sverige/Skåne/nord Tyskland för tre veckors slappande. Inte för att det har varit några direkt överaktiva veckor den senaste tiden, men det är ju alltid trevligt att komma hem. Speciellt då det var 2,5 år sedan jag var hemma senast. Även om det skall tas lugnt så är det mycket som skall “göras”. Bada på tobisviksbadet(föredrar bassäng över hav), sova länge, roadtrip och äntligen träffa J.

Då “internet” hemma hon pappa där jag skall bo består av ett modem, så kan det bli väldigt sporadiska uppdateringar de närmaste 3 veckorna. Får hoppas att biblioteket eller liknande har ett trådlöst nät som jag kan nyttja… Jag skall dock försöka hålla er uppdaterade, och kameran skall ta många bilder. Visa hur Simrishamn ser ut och sånt. 🙂

JetPlane

1 comment

    • J on June 23, 2009 at 09:23

    Ja, äntligen skall vi ses snart, det blir inte en dag för sent 😉 hoppas att du får det helt underbart med familjen! pussar och kramar

Comments have been disabled.