Bruten man

Midsommar igår och precis som vanligt var det en utmärkt tillställning tillsammans med S&P&E och B&A. Det blev först ett klassiskt sillbord sedan grillades det gott och avslutades med jordgubbar och grädde, där det största problemet dök upp för kvällen: Vispad eller ovispad grädde. Det slutade med S i en vågmästarroll och grädden serverades vispad. Sedan blev det en omgång av ett helt färskt Robo Rally, och för en gång skull så vann jag! Oftast är det jag som är bland de första att dö, fast inte denna gång. Samt att jag fick vara Den Allvetande Skräphögen ett kort tag. Men sammanfattat så blev det en väldigt lyckad tillställning i goda vänners lag.

Idag blev det först att sova länge och mest ta det lugnt. Iaf fram tills det bar av åt ludd. Det skulle sorteras och monteras datorer som ligger och “skräpar” lite här och var. Så det var tunga lyft, klämda fingrar, svordomar och ett allmänt konkande till både höger och vänster i många timmar. Så nu har jag muskelvärk i nästan hela min kropp, även på ställen som jag inte trodde att man kan ha muskelvärk. Dock känns det sköt att ha det gjort, för det har stört mig nu ett bra tag.

Nu är det inte många dagar kvar. Tvätta och städa imorgon. Packa och inhandla det sista inför hemresan på måndag, och på tisdag blir det flyg. Nästan så man går i en liten “dvala” just nu. Längtar så efter att få åka hem faktiskt.