Ny hall

Idag fungerade planen som det var tänkt. Klockan ringde, jag hörde den, dock så låg jag och drog mig lite. I slutändan så var jag uppe ur sängen kanske 5 minuter innan det ringde på dörren. Det tog ungefär en timme och nu har jag en hall som luktar våt tapet av någon anledning. Tapeten som sådan ser annars bra ut, även om den inte blev så pass varmt som jag hade hoppats på. Det kanske blir bättre dels när den torkat och när jag åter fått in mina möbler i hallen. Men en trevlig grå/sandfärgad tapet är långt mycket bättre än den, som målarna uttryckte det, spygröna.

Idag är det annars ett späckat schema för en gång skull. Skall träffa läraren kl 12 för att kolla vad jag missade och förhoppningsvis få lite extra material som är lite mer… logiskt? än det jag har just nu. Sedan skall trallen på balkongen oljas, kött skall marineras, golv städas och rent allmänt förberedas inför hemresan som nu inte är många dagar bort. Skall bli kul att komma hem igen efter ha varit borta i 2,5 år, men även att äntligen kunna träffa J, ansikte mot ansikte. Sitter på nålar minst sagt.

Igår var det en mindre “batalj” i dels Mario Kart som jag vann. Inte för att vara stöddig men: Who’s you daddy!!!! Sedan bar det av in i Raymans Raving Rabbids 2 och där blev det mer lika. Hur härligt spel som hellst, och även om det inte är långa spel, så är det de “trevliga” samtalen mellan spelarna som är det roligaste. Måste köpa detta så jag kan smygträna. Men det får bli när jag har en lite säkrare ekonomi. Just nu är det maximalt sparläge som gäller.

1 comment

  • MrCrazy on June 18, 2009 at 23:16

  Bah!!!! Vi ledde faktiskt flera gånger… ja 3 gånger räknas som flera… ha!
  jaha… så du tänker börja smygträna på RRR2, då kanske vi också ska det.
  sen ett tips från coachen (ja, i detta fallet e jag coachen) .. eum.. om du ska vara “sneaky” och tjuvträna för att bli bättre… då ska man inte skriva det på bloggen som med 92% säkerhet kommer att läsas av dem man vill slå.
  slut på tipset.

  slash, dollartecken. pipe, devnull, smiley, combat, dollartecken… kokosnöt.

Comments have been disabled.