Jag hade en plan.

Planen var väldigt enkel. Sätta klockan på ringning så jag kommer upp vid 7, duscha och göra allt sånt så snabbt som möjligt. Dels för att starta dagen men även för att vara “klar” när målarna från LKB dök upp och skulle hålla på. Det var planen. Iaf tills jag vaknar med ett ryck klockan 07:40 av att det ringer på dörren och strax efter kommer in två personer i hallen och radion är på och skrålar för full hals. Total miss… Så det blev lite mer av en rivstart av dagen än vad jag hade planerat.

Men nu är det spacklat, och målat i taket. Imorgon kommer de tillbaka och skall sätta upp tapeterna, även det väldigt tidigt på morgonen. Men då måste jag vara uppe då toaletten kommer att vara blockerad.

Så vad göra idag då? Det är några telefonsamtal som skall ringas och lite mailande, men det viktigaste är att jag försöker få igång min utvecklingsmiljö på den bärbara så jag kan syssla med det även när jag är hemma i Skåne. Naturligtvis så hoppas jag på en massa sol och bad, men det kan ju bli någon regnig dag och då har jag något att göra. Ikväll skall det dock bli lite “slagsmål” på RRR2 med B&A så att vi alla känner oss lagom förnedrade inför midsommar 🙂