Semester?

Jag vet inte vad det är, men det här med att ha “semester” går inte så bra. Jag vet inte vad jag skall göra. Visst finns det småprojekt och så, men i det stora hela så finns det inget direkt mål just för tillfället. “Nästa grej” på schemat är ju omtentan i augusti, men det är två månader bort och om en vecka så bär det ju av hemåt Skåne. Projekten är nu mera uppdelat på dagar, som värsta pensionären som hänger på låset på ICA.

Idag skall jag träffa en lärare så jag får kolla på den tenta jag missade, och ta mig till stan för att inhandla lite “proviant” till midsommar och saker som skall följa med hem i resväskan. Onsdag vet jag inte vad som händer, förutom att LKB kommer och påbörjar tapetseringen av hallen(skall bli klar på torsdagen), torsdag verkar det bli bra väder så trallen på balkongen skall oljas in. Sen kommer det i snabb takt, midsommar, tvättsöndag, måndagspackning och på tisdagen så skall jag flyga(och är inte rädd).

Det låter kanske som mycket, men om jag t.ex. skall spendera hela måndagen till att packa så finns det en viss risk att jag packar ner halva lägenheten. Så just nu är jag lite disträ med vad jag skall göra, och det blir mest att sitta i soffan och göra ingenting. Eller rättare sagt, inget blir gjort.