Besegrad

Jag måste erkänna mig besegrad av Fedora och har ikväll åter installerat Xubuntu 8.10 då det verkligen inte gick så som jag hade önskat. Det fanns mycket som gillades, men summan av det hela blev lite väl dåligt. Något jag inte upptäckte förrän nu efter att ha lekt med det i några dagar. Bara det att om man inte lägger till RPM Fusion arkiven är det omöjligt att spela upp en mp3 fil. Det var inte det enda som fällde avgörandet, men till stor del. En väldigt skakig distribution om man vill använda multimedia dagligen. Tror jag faktiskt inte fick något att fungera perfekt. Så det är nya tag som måste tas. Kan säga om FreeBSD får klart med VirtualBox och kanske rent av fullt stöd för flash så kommer jag att direkt gå över till det, och säga hejdå till Linux.

2 comments

  • MrCrazy on June 15, 2009 at 07:01

  que?

   • Linus on June 15, 2009 at 11:28
    Author

   Operativsystemet för min dator. Flaxade iväg och trodde att Fedora Linux skulle funka, men jag fick gå tillbaka till det jag hade tidigare 😀

Comments have been disabled.