Konverterat.

Då var två av tre datorer konverterade från ett okej Ubuntu till ett okej Fedora. Det är alltid lite skakigt i början och jag har behövt installera om två gånger. Men nu känner jag att jag har ett system jag kan bygga vidare på och som fungerar så som jag vill ha det. Alltid något man saknar, men samtidigt så är det väldigt många nya saker man har fått istället.

Så det har varit min dag. Datornördande. Hur trevligt som helst alltså. Dock så verkar en av mina diskar vara på väg att dö, så det är frågan om det behövs ett akutköp av en sådan för att “rädda” det jag har på den. Det viktiga finns ju redan på två separata ställen som backuper.

En annan positiv sak är att jag vaknade i morse kl 7, och har ännu inte somnat i soffan eller nått liknande. Så kroppen verkar samarbeta nu och har återgått till någorlunda normala rutiner. På måndag måste jag dock ta tag i ett antal små samtal med företag som inte ringde tillbaka när de har sagt att de skall göra det.

I övriga nyheter kan jag även meddela att jag numera officiellt endast har en tenta kvar till examen. Fysiken trillade in i fredags och det blev minsann en 4:a på den. Så en j*&la tenta till sedan har jag min examen. Sååå jag längtar tills dess.

1 comment

    • MrCrazy on June 14, 2009 at 06:50

    Va!!! får du varning innan dina diskar pajjar… LYX!!!!
    själv kom man i säng ca 7 men jag vet inte om jag kan ta på mig all skuld för det…

Comments have been disabled.