Kroppen är inte van.

Dagen har inte gått så bra som det var planerat, för att min kropp har svikit mig. Även om aktiviteterna idag inte skulle vara så betungande så lyckades jag bara vara vaken i dryga 3 timmar innan jag åter somnade. Denna gång i soffan. Av någon anledning tycker min kropp att plötsligt vara vaken närmare 23 timmar och köra massa bil, lasta tunga saker och rent allmänt jobba på högvarv inte är normalt för en kontorsråtta som jag.

Så i enlighet med Rix Morgonzoodissar jag min kropp, dock så måste jag hissa min soffa för den är extremt skönt att sova i 🙂

2 comments

  • MrCrazy on June 12, 2009 at 20:16

  chokaldboll, sidbena, träsko. Bananskal, TV och plastspya.

  • Linus on June 12, 2009 at 21:00
   Author

  Kunde inte ha sagt det bättre själv 😉

Comments have been disabled.