Gäsp…

Det har varit lite tyst här de senaste dagarna, men det betyder inte att det har varitl lugnt.

Utemöblerna har fått sig en omgång olja och glänser fint(när solen behagar att lysa). In onsdags så blev det även att montera isär nästan alla datorer jag har här hemma för att flytta om och göra i ordning sådan som inte riktigt funkat det senaste halvåret. Inga stora bekymmer som sådant, men man har retat sig på det och vill att det skall funka som det är tänkt. Än så länge är endast en dator iordningställd, men idag skall min andra stationära dator få sig en “omgång” och sedan är det dags för den bärbara.

Gårdagen spenderades annars till större delen i en lätt lastbil, fram och tillbaka till Sundsvall för att hämta en dator åt ludd som Mittuniversitetet hade skänkt oss. Det var lite över ett ton som skulle fraktas och vi började vår resa här uppifrån kl 03 på morgonen, och var i Sundsvall runt 10:30. Innan hade vi beräknat att det kanske skulle ta 1-2 timmar att packa in i bilen, vilket var en grov underskattning då vi lyckades lämna Sundsvall först vid 17:30 tiden. Köra hela vägen tillbaka till Luleå och när lossning, tankning, återlämnande av bilen, dusch och slutgiltligen jag kröp ner i sängen så var kl 01:38. Så närmare 24 timmar där 14 av dem tillbringades i en lätt lastbil som inte hade direkt sköna säten(eller farthållare) gör att hjärnan är lite grötig idag.