Skit!

Jag pressade läraren i den tenta jag skrev för 3 veckor sedan, och fick vet att det blev underkänt. Det var väl lite på känn, men ändå.. Hoppet är det sista som överger en, och det är bara att ladda om inför omtentan i augusti som jag nu har lite mer än två månader att plugga till. Först blir det lite semester och slappna av hemma, men från mitten av sommaren så blir det att plugga stenhårt och verkligen få sakerna att sitta.

Även om jag hade klarat den så skulle jag inte ha fått börja jobba tidigt. Det verkar inte som att det har gjorts eller skickats in en ansökan till HLRC (som står för pengarna), och de har sitt nästa styrelsemöte i slutet av augusti och först då kan vi få besked. Men då har jag ju skrivit och förhoppningsvis klarat tentan, och det kommer troligen två rätt stora siktkampanjer under augusti och september månad. Så även om det blir att dra åt svångremmen rent ekonomiskt så ser framtiden inte mörk ut iaf.

Dock skall det inte misströstas helt och hållet. Under detta läsår har jag tagit 5 omtentor, gjort klart 1 examensarbete, gjort klart uppgifter i 1 gammal kurs(och en ny) och till det även jobbat lite extra på institutionen. Så det är ju inte fy skam med endast 1 missad tenta i jämförelse.

2 comments

  • Liza on June 8, 2009 at 17:09

  Aj då.. men som sagt; inte illa pinkat sett på det stora hela!!! Nice work!

  Skönt ändå att det bara är den enda kvar nu (?), så det är bara att ta semester, slappa och så ta den sista lilla skiten i augusti sen.

  Ses snart =)

  • Linus on June 8, 2009 at 17:36
   Author

  Har inte fått ett svar ännu från fysiken, men det skall mycket till om den inte är godkännd. Så ja, det är min sista.

Comments have been disabled.