Rensat!

Det har gått lite långsamt, men väldigt metodiskt att städa och rensa. Och det är jag väldigt glad för då några extra saker som har legat och skräpat här hemma är numera borta.

Totalt blev det 1 stereo(som någon annan redan har tagit från elektronikskrotet), 1 sidobord, 2 lampor och 1 gardinstång. Sedan åkte även högen med sängkläder som inte “passar” längre och ett antal gamla gardiner som aldrig skulle komma upp igen. Så nu är hemmet ännu lite lättare, och jag börjar få svårt att hitta mer att slänga. Nästa steg blir väl att rensa ut bland pärmar, papper och annat “kontorsmaterial”. Mycket skall slängas, men en hel del skall till kontoret på skolan. Dock känns det som snart 10 år gamla räkningar för mitt första korridorsrum här i Luleå inte behövs längre… 😉

Så allt som allt har det ändå gått bra att städa, men det är fortfarande en hel del att göra i vardagsrummet och köket.