Rengöring

Snabeldraken, slangdraken, damsugaren(min felstavning en gång i tiden), støvsuger(på danska) eller “Mamma!!! jag hör inte TV’n” som ofta sades när jag var ung. Oavsett vad man kalla “den” så är “den” framme idag, och det skall rensas rejält i lägenheten.

Alla saker från hallen står fortfarande lite var stans i lägenheten då LKB inte har behagat att dyka upp och göra det arbete som de redan har tagit betalt för via min bofond. Enligt Lulebo skall arbetet vara gjort inom tre veckor från det att man lämnar in beställningen, och de tre veckorna passerades igår. Mina egna påtryckningar har inte gett något resultat, så du skall jag bussa Lulebo själva på dem. Men det blir måndagens aktivitet, idag skall det städas. Lite synd är det att det inte är varmare ute för då kunde jag även öppnat fönsterna på vid gavel och låta vinden hjälpa till.

Det som skall bort är bl.a. en fullt fungerande stereo(som jag dock inte använt på typ.. 4 år???), ett sidobord till soffan som jag tyckte var snyggt någon gång i min ungdom och kartonger som ligger och gömmer sig lite här och var. Fattar inte varför jag sparar på dessa saker… Deras enda uppgift i hemmet blir ju att samla damm, och det har jag nog med grejer som gör.