Någon firar idag.

Skulle gärna säga att det är jag, men så är inte fallet. Det är min “lillebror” som tar studenten från gymnasiet idag, med att springa ut genom dörrar och allt sådant som man gör. Och med lillebror så menar jag endast att han är yngre än mig, exakt 10 ½ år yngre (så länge man inte räknar exakt dagar utan dagar i månaden): 29 Januari mot 29 Juli, den eviga kampen bröder emellan. Dock så har han växt om mig med ett antal cm, vilket dock inte hindrar mig med hot om att han åker in i torktumlaren om han inte är lugn.

elias_studenten

Så här “kort” var han när han slutade på grundskolan, och tror längden har ökat…

Annars så har det varit siktjobb på skolan idag. En dag som det från centralt håll bestämdes att alla skulle vara lediga då Sveriges nationaldag ligger på en lördag(vilket gör att vi “tappar” en ledig dag, och det går inte för sig). Det “missade” dock ALLA på mineralteknik. Samtliga var på plats och jobbade, men så är det oftast på helgerna som det är mest aktivitet i korridoren. Inga telefoner som ringer och stör, inga “möten” och av någon anledning så krånglar aldrig skrivarna på helgen. Lite mysko är det, men det är lite skönt samtidigt. Det blir lite som casual friday fast inte på en fredag, bara lugnt och avslappnat.