Done!

Så var även den tentan skriven. Jag behövde 1 poäng av 10 för att klara godkänt gränsen, och jag skrev svar på 6 poäng som jag är väldigt säker på. Så min gamla trevliga mekanikkurs från vårterminen år 2000 kommer snart stå som avklarad i mitt utdrag över klarade kurser. Nu är det endast den där förbaskade tentan som skrevs för 3 veckor sedan som jag ännu inte har fått svar på. Brev skall skickas till läraren för att se vad det är som händer egentligen. Vill verkligen utropa det där ordet som börjar på S i Portos visa.

Nu är det dock några veckor kvar här i Norrbotten innan jag beger mig söderut för att träffa familjen igen, och min lilla roadtrip Linus does Götaland 09. En varm dag skall oljan fram för att behandla min trall på balkongen, möblerna på balkongen skall få sig lite olja dem också och sedan behövs det rensas och sorteras här i hemmet. Snabeldraken måste fram och äta upp alla små trotsiga dammtussar som ligger i hörnen. Men lite att göra på mycket tid, så det skall säkert bli lite roligt också.

När jag kom till kontoret i morse för att dumpa lite kläder, byta skor etc så såg jag något på min lilla whiteboard. Där stod det ett osammanhängande rabblandet av en stockholmare som numera är delegerad till att skyffla kål(hans stavning) på SSAB. Det hade visst varit väldigt förunderligt och ett samtalsämne på avdelningen hela dagen igår. “Vad står det där egentligen????”

2 comments

  • Mike on June 4, 2009 at 12:39

  jag hade nåt liknande på min tavla när jag tittade förbi igår eftermiddag…

  • MrCrazy on June 4, 2009 at 17:57

  bah! JAg som trodde att de dära små tavlorna var privata… tsk tsk tsk.
  jepp kål… däf fick ni något att bita i… inte för att det är rätt stavat men det är så jäkla äckligt att sätta tänderna i ett stort stycke kol. Mclure, Saraij, riverside och en till jag inte kommer ihåg… Undrar om man kan kirra lite koks till grillen ehhe.
  Och käre herr Linus, att kalla damsugaren (det är en vild gissning från min sida att den är den du menar egentligen) för snabeldraken är inte så bra grej. Många förknippar snabeldraken med saker som den enögda ormen, televinken, köttpålen etc. Men är de det så att du menar typ den enögda ormen så… ouch!

Comments have been disabled.