Trött i skallen.

Jag vet inte om det är själva värmen eller att det blev lite väl intensivt med sikten idag, men efter att ha ätit lunch och slappat lite i soffan så begav jag mig mot kontoret igen för att plugga. Men där tog det stopp. Hjärnan ville inte alls vara med och jag gjorde flera idiotiska misstag som tvingade mig att räkna om samma tal om och om igen. Till slut så provade jag en 30 minuters power nap, men allt det gjorde var att när jag åter var vid medvetande så hade jag ont i huvudet. Sagt och med svårighet tänkt, så packade jag samman och gick hem. Där var det iaf lite svalare och jag kunde sitta i soffan och låta det häftiga pillret jobba bort värken i skallen.

Jag har den senaste tiden varit extremt sugen på fruktsallad och då det ikväll var tv-måndag så hackade jag upp en “liten” bunke med godsaker och tog med. Jag bestämde mig även för att experimentera med den yoghurt som man har till. Jag blandade lite turkburk med essens som egentligen är till soda streamern med smak av jordgubb och lime. Det blev väldigt gott. Jag blev som vanligt mött av en kelsjuk katt i dörren som fått vara ute nu i helgen, vilket gör henne till en väldigt aktiv katt som vill bli kliad men samtidigt vill hon vara ifred. Jag älskar Xana, men hon är ibland dum som en träplanka.