VARMT!

De som är i Luleå förstår betydelsen direkt, alla andra…. Det är varmt!!! och inte bara normalvarmt, utan kvicksilvret ligger på 25-26 grader med gassande solsken som inte sänker temperaturen direkt. Glad i hågen efter ha sovit länge i morse så skulle jag in till stan för att hämta min klocka. Snabbt och enkelt… trodde jag. Först så missar jag att det är ohyggligt varmt så jag traskar ut i en svart t-shirt, mörka jeans, tjocka strumpor och skor. Något jag upptäcker var en väldigt dålig ide(tm) sådär en 10 steg utanför porten och det är för sent att vända. Sen på väg till bussen så ser jag att idag är det även Luleå Stadsmara, vilket direkt betyder att bussresan in till stan är 3 gånger så lång. I en buss där luftkonditioneringen är trasig. För att citera en viss häxa i väst: Jag smälter!!!.

Efter många om och men så har klädseln reviderats till shorts och sandaler och jag är åter igen på kontoret för att plugga. Det är ju endast 4 dagar kvar till tentan, så nu gäller det att ligga i för att förhoppningsvis klara min sista tenta. Har ju fortfarande inte fått nått svar från den jag skrev för lite över 2 veckor sedan…

Igår var en dag som alla andra. Med siktarbete fram till “lunch” (som för min del är runt 13). Hem för en snabb dusch och byte till rena kläder. Längre än så kom jag inte, för i hallen låg ett brev. Ett brev som jag väntat länge på, och sedan blev det inte mer den dagen än att sitta i soffan och läsa det. Tackar J. Det gjorde min dag hur härlig som helst.