Seeeeeeeeeg

Trodde att jag skulle komma upp hur hurtigt som helst idag, men icke sa nicke. Halv 10 orkar jag släpa mig ur sängen, sedan tar det 1,5 timme att äta frukost och duscha. Så jag var inte på kontoret förränn vid 11 idag, vilket var 3 timmar senare än vad jag hade planerat. Effekterna syns tyvärr i räknandet. Det saknas lite… Det blir nya tag imorgon, med min sista föreläsning som student. Det är dock i LKAB-salen så man kommer att sitta som en inklämd sill mellan stolen och “bordet”. Den salen är inte bra planerad för oss mer lite mer “omkrets” när man även behöver det lilla bordet för att skriva.

Börjar ju även att behöva tänka på att tömma frysen och så. Skall ju vara hemma i totalt 3 veckor och det hade varit rätt trevligt att kunna tömma den på all mat. Det kommer med andra ord att bli mycket biffar och köttbullar då jag har väl en 3kg kvar. Sedan är där lite fisk, kyckling, renskav och en massa frysta grönsaker. Men det skall väl gå till slut.

Det blev lite “planeringssnack” också med sikten, så efter en 45 minuters svabblande så blev det så det redan var tänkt. Bra 45 minuter som jag inte fick sitta och plugga på….

J, du är bara för härlig! Puss!