Bra dag.

Efter en lite omtumlande natt med så pass starka drömmar att jag trodde att det var på riktigt, sen när jag vaknade så visade det sig just vara en dröm. Lite besviken var jag allt, då jag drömde två helt olika drömmar om exakt samma sak: Att jag klarade min senaste tenta…. kommer fortfarande ihåg vad jag hade för poäng 😀 Får hoppas att det är mitt undermedvetna som vet att jag har klarat den, och inte en önskan. Nåja. Det bör dyka upp något på den fronten närmare slutet av denna vecka.

Annars så gick dagen väldigt bra faktiskt. Blev lite stressad imorse när jag inte trodde att jag skulle hinna med alla talen som jag hade beräknat, men många timmar senare så lägger jag det sista pennstrecket på det sista talet som var planerat för dagen kl 15:45. I god tid innan lektionen pass 5. Hämtade en ny kopp te, sen började jag fundera…. Pass 5 börjar väl inte 16:15… om det skall sluta 18:15…. Det måste ju börja 16:45! Så helt plötsligt var jag klar ytterligare 30 minuter innan jag hade planerat. Glad i hågen med hur bra det gått idag knallar jag ner till föreläsningssalen 16:40… och det är helt tomt i korridoren… Inte en själ. Efter en snabb promenad tillbaka till kontoret för om jag råkat skriva ner fel sal, så upptäcker jag att jag har gjort: En Sussi.

Jupp! Skrivit ner fel tid. Lektionen var pass 4 idag, och inte pass 5.

C’est la vie.

Så det blev att knalla hemåt istället för jag hade redan “stängt av” hjärnan. Imorgon kommer det dock att bli en brutal dag då jag inte har något inplanerat alls. Minst 10 timmar skall det sittas och jag skall ta mig så långt det bara går på de timmarna.