Högt tempo

Pluggandet igår började lite dåligt med 2 missade tal som jag kom nära, men ändå inte fick riktigt rätt. På tal nummer tre kom jag på vad jag gjorde “fel”, då löste det sig utan bekymmer. Plöjde snabbt igenom de talen som jag skulle göras, och lyckades ta ytterligare 1 tal på nästa del som skall gås igenom idag.

Dagen kommer i övrigt att bestå av tvättning på morgonen, 1-års kalas efter lunch, plugg och att plocka ner allt i hallen inför tapetserarna som skulle komma “nån gång i slutet på nästa vecka”…. Så det blir en spartansk vy i hallen den närmaste tiden.

Har även dragit fram min gamla trostjänare Wii Fit och börjat komma igång med att använda den iaf. När jag slog på den så hade det gått 199 dagar sedan senast, och den var… mindre?… nöjd med mig 😉 Muskelövningarna ger jag inte mycket för, men rock-ringarna, boxningen och “step-up” tar faktiskt mer energi än vad man skulle kunna tro. Det blev över 30 minuters träning den första gången, så det plingade snällt till i “tidssamlaren”. Det enda bekymret är att jag måste rulla undan mattat och ställa soffbordet riktigt vid sidan av, men då resten av lägenheten den närmaste tiden kommer att vara förvaringsutrymme åt allt som finns i hallen kanske det inte märks.