Igång och pluggar igen.

Skulle ha pluggat igår, men gjorde nått ännu roligare istället. Satt och pratade med J. i princip hela dagen, kvällen och en bit in på natten. Har numera även lagt till en nedräkning i högerkolumnen(inte helt nöjd med utseendet ännu) som räknar ner dagarna till vi träffas.

Idag blev det dock andra bullar. Uppe relativt tidigt och jag har börjat gå igenom de tal som det skall gås igenom. Det är egentligen inget svårt men jag vill skriva ordentliga lösningar och så, dock så är det ett stort antal tal. Mycket av dagen gick åt att repetera detaljer som jag hade blivit lite luddig på, men imorgon är det en heldag med plugg som gäller.

Ikväll är det dock “fransk film kväll” hos B&A så imorgon kommer ni att hälsas av Officer Crabbtree: Gid Moaning, the time is half pissed sox

1 comment

    • J on May 22, 2009 at 22:01

    Håller tummarna för att du klarar tentan, hjärtat. Lovar att inte störa dig i ditt pluggande mera 😉 hihi. Pusspuss

Comments have been disabled.