Underbar dag igår!

Det har varit lite tyst här de senaste dagarna, om man räknar bort det lilla “upprop” som skedde i måndgs iom att Dollhouse fick klart med säsong 2.

Morgonen började med en liten förelsäning i mekanik, där det bara är två stycken kvar nästa vecka sedan är det dags för min sista tenta(förhoppningsvis). Några timmar slitande med sikten och rent allmänt lägga upp vilka dagar vi skall försöka köra så det passar med mitt schema. Sen bar det in till stan för att tillsammans med B&A se Star Trek och jag måste säga: Jag älskar den! Hur härlig som helst. Som alltid är det några små saker som man kan störa sig på tillfälligt, men säg den film där det inte är sant…. Helt klart värd att se, för såväl “die-hard” trekkies som de som är helt oinvigda i detta enorma universum som är Star Trek. Det blir ett definitivt inköp för att komplettera de andra 10 filmerna som redan står i min bokhylla.

I lördags hände även nått stort, och jag pratar inte om ESC. Jag bokade sommarens flygbiljetter hem och även alla andra saker som behövdes för Linus roadtrip 09(aka Linus does Götaland). Det inkluderar två dagar hos L&M där det har “lovats” arbete i form av att måla på stugan, E i Eksjö som jag ännu inte har lyckats få tag i. Hon tokdissar mig för tillfället 😉 Och sist men inte minst två härliga dagar i Göteborg där jag kommer att bo granne med Liseberg. Det absolut viktigaste med hela resan är att få träffa mamma igen. Det är nu ca: 2½ år sedan vi sågs senast, jul/nyår 06/07, även om det pratas på telefon så…

Ett sista meddelande: Onsdagen den 29 Juli firar jag min 30 års dag, med ett klassiskt “over the top” bull, kak och tårtfika i Skånsk tappning hemma hos mig. Samtliga galningar och halvdöda sommar zombies som jag känner är välkomna, och ni behöver komma hungriga för ni kommer att rulla hem propmätta 🙂 Mer av en “heads up”. Mer detaljer när det närmar sig.