Lite shopping och fixande

Då har man fått sova av sig det mesta av vreden från igår, samt att tentastressen släppte så jag sov bättre än vad jag har gjort de senaste dagarna inför tentan. Idag var enda målet att ta sig upp ur sängen och sedan lulla iväg till skolan en kort sväng för att prata med B om licenser till den simulationsmjukvara som jag kommer att använda i mitt framtida jobb.

Sen fick jag dock ett ryck, och åkte in till stan. Dels så behövde jag fylla på mitt busskort som började bli lite väl tomt men jag har även varit utan syrup till min soda streamer ett bra tag nu. Två nya flaskor, och så fick man en på köpet som troligen inte sålt så bra. Men gratis är fortfarande gratis 😀 Dock så heter den Orange(dvs apelsin) och ren kolsyran apelsinsaft var väl inte det bästa. Det smakade definitivt INTE som typ fanta et. al. Den stora smällen kommer dock mitt kort ta först om en 2-3 veckor då det åter igen var dags för att lämna in klockan för batteribyte och då jag har en dykklocka så skall den skickas till Schweiz. Det brukar landa på i runda slängar en 4-500kr för ett sådant byte… Så det stackars plastkortet kommer att svida av smärta om några veckor.

Nästa vecka börjar även en ny kampanj på skolan med den uppvärmda sikten så idag så bokades två av de tre tillgängliga dagarna upp för det projektet. Som tur är kommer ju kristi-flygare helgen som till stor del kommer att koncentreras på att börja plöja de rekommenderade talen i fysik 3. Det är ju ganska exakt 3 veckor till nästa tenta, och jag behöver 1.5 poäng av 11 så det skall inte vara nått direkt bekymmer.

Sist men definitivt inte minst är en bild som jag såg i veckan och har inte kunnat släppa. Ett par i england som hade ett bröllop som Shrek och Fiona, vilket i sig inte är helt upp åt väggarna så konstigt att jag inte kan släppa det. Men det är något väldigt speciellt med den här bilden. Ser inte Fiona ut att vara tvillingsyster med min favoritperson i Eksjö, Evelina?!?!

shrek_wedding