Verdamt!

Ja. Jag svär på tyska. Är inte glad alls över läraren just nu i reaktionstekniken(dagens tenta). Jag är rätt säker på två tal a’ 12 poäng, så minst 24 har jag. Det krävs 30 för godkänt. Sedan löste jag ett deltal på 8 poäng, som jag hoppas på iaf, men det är inte så pass säkert. “Löste” sedan ett tal till som enligt mig inte går att lösa med de givna data, och när jag frågade läraren så fick han först ta och läsa talet i 3-4 minuter innan han ens kunde svara på min fråga. Det var 6 rader text… Det slutar inte med att han säger “jo, det går att lösa” eller “nej, jag har gjort fel” utan blir det nått flummigt sagt och han tycker jag skall göra en DOF analys. Så upprörd är vad jag är just nu. Men man kan ju hoppas att jag klarar mig på de andra 32 poängen som jag känner mig någorlunda säker på iaf. Vill bränna böckerna, pärmen utskrifterna sitter i och sedan aldrig mer tänka på detta hemska ämne och de “lärarna” som håller i det.

1 comment

    • J on May 14, 2009 at 14:40

    Låter inge vidare alls, hoppas verkligen att du klarade det så att du kan bränna allt sedan ;). Tycker om dig massa. puss o krama om

Comments have been disabled.