Lite förklaringar

Gick bara sådär att plugga igår om man räknar med antalet lösta tal, men å andra sidan så hittar jag mest fel i hur de har ställt frågan vilket gör att det blir ännu mera problem med att förstå det hela. Men det positiva i det hela är ju att jag hittar var de har gjort fel och tänkt fel, eller på andra sätt varit otydliga. Nu blir det två dagar med genomgång av de tal jag faktiskt kan lösa och jag skall faktiskt ta hem böckerna på kvällen så jag kan fortsätta där.

Slog även igång min kamera för första gången på ett bra tag och hittade en massa udda bilder. Inga som jag skall dela med mig här, främst då det mest är extremt suddiga bilder med jag tog två bilder bilder på nya detaljer i hemmet hela vägen från Kina och en som visar hur det numera ser ut på ludd med de nya skärmarna. Sist men inte minst tog jag några “förklarande” bilder imorse på hur Wii kontrollen skall monteras i Mario Kart ratten, då vissa har missförstått det 😉 Det gör inget att du missade det, tycker om dig massor ändå J.

1 comment

    • J on May 12, 2009 at 10:49

    hehe Nu skall inte du vara sådan 😉 Annars svänger den ju åt fel håll ju.. 😉 Så detta funkar alldeles utmärkt trots att min tumme blir platt och öm. Puss på dej 😉

Comments have been disabled.