Det börjar närma sig.

Nu börjar det närma sig med tentan. Pluggandet de senaste 10 dagarna har väl inte varit optimalt, men idag så blev det iaf 3-4 timmar som även om jag inte lyckades lösa talet så förstår jag tekniken nu. Så imorgon skall det fortsätta att plöjas då jag inte har någon föreläsning då, och förhoppningsvis så lossnar det ytterligare saker. Kommer ju att vara nöjd bara jag klarar mig igenom med ett G så jag kan glömma den här kursen helt och hållet.

Efter tentan kommer det inte heller bli så lugnt, då det drar igång ytterligare en testomgång med siktarna och det kommer att blir en 10-12 dagar i labbet för min del. Sen kommer ju nästa tenta bara kort därefter. Så det blir ett hårt avslut på våren, men som förhoppningsvis även är avslutet för min utbildning och starten på mitt doktorandprojekt.

Annars så ser jag fram emot att åka hem i sommar och tillbringa lite tid hemma i Simrishamn, även om det runt midsommar när jag lyckas ta mig ner kommer att vara smockfullt med turister. Men det är ju inte bara Simrishamn som lockar, då jag har långtgående planer på en road trip för att hälsa på alla som jag känner som har flyttat från Luleå. Iaf de som bor inom i och i närheten av Götaland.

En nyhet för mig var även att jag lyckades surfa in på OpenBSD’s hemsida då de har släppt en ny version, och såg att de sedan version 3.0 (är nu på 4.5) också skapar en låt för varje släpp. Den är väldigt datornördig, men just nu så kan jag inte sluta och lyssna på den senaste som jag har lagt in här nedan.

song45