Sjukdag.

När hjärnan vaknade till liv i morse så var den inte glad… En allmän “lesshet” på allt spred sig så jag beslutade då att ta en sjukdag idag. Inte för att jag hade något annat inplanerat idag, men planen blev att gömma mig under en sten. Väldigt skönt beslut så här i efterhand, då jag faktiskt är laddad inför föreläsningen imorgon och iaf 3-4 timmars pluggande. Ibland behöver man bara vara en eremit för en dag.

Det blev lite sms:ande med J igen, vilket alltid får mig på gott humör. Dock så tror jag att min mobiltelefon börjar bli lite less på mig då jag fyller minnet snabbt och skriver nu snabbare än vad telefonen hinner med. En ny mobil kommer att bli det första inköpet om/när jag börjar arbeta till sommaren. Annars så försökte jag mig ytterligare en gång på att uppgradera min bärbara till senaste ubuntu(denna gång med antagandet att jag skulle behöva göra om det igen direkt efter) och det fungerade väl lite bättre. Dock så drog CPU’n iväg rejält så det blev att installera om igen. 9.04 är väl inte den bästa uppgraderingen de har gjort om man säger så… Tog även chansen nu att rensa ut min hemkatalog på diverse skräp, och där fanns massor 😉

1 comment

    • J on May 10, 2009 at 07:56

    Tycker om dig mer än du nånsin kan tro…. <3 v

Comments have been disabled.