Snabb avhandling

Skall försöka snabbrapportera lite då…

Torsdag med valborg tillbringades med S&P gillandes hamburgare.  P stod för den mindre eldsvådan som kallas för grillen, och jag fick en chans att prova ett nytt recept på en coleslaw vilket faktiskt var väldigt gott. A var även på besök kort för att inhalera två hamburgare innan han behövde åka hem igen för att vara med en lått drogad vovve. Annars fortlöpte kvällen i spelet tecken med först några omgångar i RRR TV-party där jag oftast kom väldigt sist, och avslutades med en omgång av Super Munshkin. Allt som allt en väldigt trevligt kväll. Måste spela mer Munshkin så det blir lite tempo i det hela och med en något bättre blandade “dörrar” 🙂

Under fredagen så var det endast en sak inbokad, födelsedag! S fyllde gammalt (dvs ett mer än mig…) så det skulle firas med fika. Så ungefär 14 timmar efter det att jag lämnat S&P efter valborg är jag tillbaka för att fika. Det blev en väldigt god sådan och en massa skitsnack. Så som det skall vara på en lyckad födelsedag 😉 Denna dag var det väldigt varmt så det blev shorts premiär, solglasögon premiär och barfota i sandaler premiär. Väldigt trevligt alltså.

Idag, lördagen, så skall började den med ett lite skrämmande SMS från J, men det verkar vara bra nu… Så jag kan andas ut. Annars så har det varit Ludd som varit målet. Dra lite larmkabel och sätta upp lite SunRay terminaler med sprojlans nya skärmar. Larmet gick några gånger innan vi fick styr på hur det skulle funka, och nu är det bara två av terminalerna som krånglas med sin upplösning.

Här följer dagens spoiler!!!

I dagens Dollhouse dök ingen annan än Alan Tudyk upp (aka Wash i Firefly/Serenity) och det är han som är Alfa! Ett väldigt bra avsnitt och nu verkar serien ha fått ordentlig fart, även om det kanske tog några avsnitt. Frågor som Vem är egentligen Caroline? och hur skall säsongen sluta? Det är ju bara ett avsnitt kvar och det känns som den precis har börjat, vilket känns att hitills är det bara en massa bakgrund som har visats och den “egentliga” serien börjar med säsong 2. Kan inte vänta till att se hur det hela slutar för säsongen, för Joss verkar iaf ha stöd från Fox.