Dominating!

Fortsätter med korta engelska överskrifter, då jag idag verkligen känner det så. Mekanikföreläsning i morse när jag denna gång inte bara fnittrade lite tyst för mig själv, utan jag fick även föreläsaren förstå vad han hade skrivit på tavlan. Han hade säkert löst det, men jag blev lite less(och hade slut på te…) så jag tog till orda och sade hur det var. Rätt skön känsla, även om det är en grundkurs som jag egentligen skulle ha klarat våren 2000.

Annars har dagen varit till stor del ägnad åt att fixa lite smådravel här och var, där det “största” är att jag nu äntligen fick klart med vem som skulle kunna göra layouten för min poster. Det slutade med att jag helt enkelt travade in till Tryckeriet och fick det gjort, och helt enkelt kapade bort alla “mellanhänder” som hittills på två veckor inte ens lyckats svara på ett mail. Har en korr kvar att vänta på, men om allt går som det skall så är den tryckt och färdig imorgon vid lunchtid. Inget pluggande idag, då den mesta tiden gick åt för att fixa alla dessa småting, men nästa föreläsning är den 7:e maj så nu har jag lite över en vecka med lugn och ro då jag kan plugga.

Måste även säga att den upprördhet jag hade över den nya flaskan till sirapen var helt obefogad. Pipen fungerar som en ketchupflaska så det är bara att trycka på flaskan så kommer sirap ut, sluta trycka och det slutar rinna. Plus att den numera är lite mer lättflytande än “originalet”. Enligt innehållsförteckningen så har de tagit bort saltet… Så jag accepterar denna förbättring av sirapsflaskan. 🙂