In your face!

Nu är det gjort, och det gick snabbare än vad jag trodde att det skulle gå. Mest för att jag faktiskt för en gångs skull varit smart och tänkt efter ordentligt innan. Installera om en dator tog drygt 30 minuter, 1 timme för att nå upp i rätt patch nivå, och sedan 1 timme för att ladda ner och installera alla program som jag vill ha. Så totalt 2,5 timmar för en ominstallation, sedan var datorn tillbaka som precis innan sjabblet med Jaunty uppgraderingen med korrekta inställningar och så. Ibland går det inte annat än att älska hur *nix har lagt upp systemen där inställningar sparas i hemkatalogen och så.

Idag är det tvättdag, bakdag(har slut på bröd), pluggdag(har en lösning jag vill titta på) och lite plock runt om i lägenheten. Skall försöka ta det så lugnt som det bara går, då gårdagen blev en lite väl krystad och stressig dag så ett lite lugnare tempo kanske hjälper till för att reda ut bekymmerna jag har haft med diverse uppgifter.

Trots detta nyvunna lugn så finns det dock en väldigt upprörande sak som jag upptäckte igår. De har ändrat utseende på sirapsflaskorna! Dels är hela flaskan nu genomskinlig(vilket jag är okej med), men de har även ändrat på själva korken. Som ni förstår är detta väldigt upprörande 🙂 Hur kan de ändra på något som har sett ut på samma sätt sedan jag var liten! Får väl försöka komma över det…

Till B&A: Växterna lever fortfarande….