That baaad feeling

Då har jag än en gång lyckats. Igår skulle det uppdateras utan dess like. 3 datorer med ubuntu och en freebsd burk. Ingen direkt avancerad uppgift, men för ubuntu så finns det ett antal smågrejor som jag stört mig på och patchar för detta skall finnas i den nya versionen. Det är en väldigt automatiserad process, och då nyaste Ubuntu släpptes igår var det ju bara att köra. Hitintills så har ju alla uppgraderingar jag gjort gått hur smidigt som helst. Dock så inte igår.

Min Serenity förlorade all möjlighet att spela upp ljud, vlc fungerar inte i inbäddat läge, Ariel visar alla rörliga bilder i negativt format och Persephone har blivit mycket trögare för att inte tala om att jag numera har två muspekare. En på vardera skärm… Så mer fel kunde det alltså inte gå. Serenity håller på att bli återställd sedan är det dags för Persephone. Ariel skall få behålla sitt uppdaterade system så jag kan följa och se när det släppts ett antal patchar som får systemet att fungera. Efter denna blunder så valde jag att avstå från att uppdatera freebsd maskinen, då den finns nere på ludd och jag har inte konsolltillgång för den.

Så denna fredag har varit en väldigt bra dag för att fixa en massa strul.

1 comment

    • J on April 25, 2009 at 20:09

    Hej sweetie, tråkigt att du haft en jobbig dag…
    Hoppas att resten av helgen blir bättre.
    Tycker om dig massor….

Comments have been disabled.