Prova på nått nytt

Det blev en rejäl sovmorgon. Jag vaknade kort runt 8 bara för att somna om strax efter. Nästa gång jag tittade på klockan så visade den 12:15, så jag har varit rejält utvilad idag. Det var kanske det som behövdes då jag har gått lite i en dimma och varit småtrött hela tiden. Efter en snabb frukost blev det dags för lite arbete på kontoret med att försöka skapa den där postern. Än så länge har jag bara ett utkast som är nedkladdat på ett papper så det har inte kommit så långt. Förhoppningsvis kan det bli lite mer konkret gjort imorgon.

På vägen hem via ICA så inhandlade jag en burk ravioli. Jag har aldrig ätit det tidigare och kom spontant på att jag skulle testa, och visst fungerade det. Kanske inte så att jag vill äta det jämt, men det smakade ju iaf inte illa eller dåligt. Sedan jag flyttade till luleå har många av de sakerna jag vägrade som liten försvunnit ur min “inte äta” lista. Saker som lingonsylt, palt/kroppkakor, fiskbullar och blodkorv fungerar som mat, plus då alla extra saker om jag testar med jämna mellanrum. Nu gäller det bara att försöka komma ut och göra av lite med den, låt oss kalla det “energin”, som har lagrats under vintern och att det nu i princip är snöfritt på gångvägar mm. gör det ju lite enklare att ta promenader.