På andra sidan stan…

Det är dit som folktandvården vill skicka mig. Var inne idag för att boka en tid, då det faktiskt är dags att kolla tänderna. Jag är rätt säker på att jag inte har hål och hittills har besöken inte varat längre än 10 minuter. Så vad får jag för besked från folktandvården som ligger precis här bredvid. Jo. Vill jag kontrollera mina tänder så måste jag antingen ta mig till Bergnäsets (dvs andra sidan stan) eller Gammelstads(halvvägs till sunderbyn) folktandvård. Lite chockerad måste man ändå säga att jag blev, då de inte har tillräckligt med tandläkare här på porsön. Så nu letar man ny “privat” tandläkare i stan, då hitta.se säger att det finns ett antal sådana.

Nu har livet återgått till det normala utan påskgodis, påskägg eller andra saker som börjar på påsk-. Om 4 veckor är det som sagt dags för nästa tenta som är en ren räknetenta och jag har inte för avsikt att missa denna. Idag läser jag igenom teorin och än så länge har jag tagit mig igen om 3 av 7 kapitel att läsa. Det fjärde skall klaras av idag innan jag lägger av, och imorgon så skall jag ta böckerna och bära iväg dem till kontoret. På detta sätt så kommer jag att “tvingas” att gå ut minst en gång per dag bara för att ta mig till det som jag skall plugga.