Burr och gäsp.

Så då har en helg gått där jag inte gjort mycket mer än att sitta på baken i soffan och spelat Wii eller framför datorn. Så en väldigt inaktiv helg, vilket har än så länge varit väldigt skönt. Dock så har jag åter tagit upp en hobby som dog något för nästan ett år sedan: programmering. Nog för att fokuseringen på min examen har gett resultat med endast 2 tentor kvar så har jag återfunnit just programmeringen som en väldigt rolig bisyssla igen. Tokstirra på kod och svära över att programmet inte gör som jag vill, men det har varit kul.

Annars så är det ett väldigt lågt tempo just nu, då jag väntar på svar om mina sista tentor och hur de skall skrivas. Det är som vanligt en himla röra, men man får hoppas på att de löser det under denna korta vecka. Vill ju börja plugga ordentligt så man kan bli kvitt CSN och börja jobba på riktigt. Har ju massor med saker/tester/prover jag vill utföra, men de måste vänta tills jag är klar med studierna och faktiskt är anställd.

Som sista not i detta väldigt intetsägande meddelande så har jag även idag “förberett” mitt påskägg inför den kommande helgen. 2.1 kg godis har det fyllts med och jag känner att det redan har blivit för mycket bara genom att fylla det. Kan det vara så att jag har vant mig av med godis???? Så här ser det ut iaf…

000051