Minus en massa kabel

Då var jag äntligen klar, och som utlovat finns det bilder. Allt som allt har jag eliminerat 3 st eldosor som låg på golvet och 3 löst liggande nätverkssladdar. Dessutom har jag flyttat ner 4 “burkar” under bordet(router, filserver och två usb diskar), och resten av “installationen” under bordet kommer att klara av Gbit nätverk när jag väl uppdaterar mig till det. Det har kostat en hel del, och det finns väl fortfarande en eller två punkter som nog skall förbättras men det jag är mest nöjd med är att jag nu kan dammsuga under skrivbord och runt dator utan att dra med mig 100-tals sladdar på vägen.

Den lilla svarta “ploppen” som sticker upp på sista bilden är ena antennen för mitt trådlösa nätverk, vilket egentligen är det enda jag inte är riktigt nöjd med.

3 comments

  • MrCrazy on April 3, 2009 at 13:32

  verkar sniceigt som fan… måste komma över och göra en okulär inspektion av det sen

  • Linus on April 3, 2009 at 21:35
   Author

  Det är bara att knacka på 😉

  • Johanna on April 4, 2009 at 08:50

  hej sweetie, blev ju riktigt bra ju! Duktig pojk ;). Pusspuss

Comments have been disabled.