Nästan klart

Det har tagit hela dagen (mer eller mindre iaf) men nu är jag äntligen klar med att dra nätverket under skrivbordet. Det har gått på närmare 1000kr men det är det faktiskt värt. Det är inte helt klart ännu, fortfarande skall jag dra en rätt lång kabel till ariel och en förlängningssladd skall gömmas i kabelkanalerna jag har satt upp. Men sen skall det… städas! Japp, du läste rätt. Det ligger damm och kabelrester nästan lite överallt i vardagsrummet så det är en rejäl städning som skall ske. Jag har ju inte mycket annat att hitta på just nu…

Var även ute i det vackra vädret idag och njöt för en gång skull när jag väntade på bussen in till stan. Härligt att solen kommit fram nu och våren börjar komma. Ett annat säkert vårtecken är att idag damp inbjudan till kaptensbalen ned i brevlådan. Som alltid så är det en kul tillställning, men i år så står jag över festandet då jag dels vill koncentrera mig på de två omtentorna jag har kvar men även att den dam jag vill ha vid min sida inte kan deltaga. Ce la vie.

Inne på stan var jag även olydig och köpte mig ytterligare ett spel, Guitar Hero 3, som dock var på en rätt bra rea från Clas Ohlson.