Upp på ekorrhjulet igen

Då var ytterligare en fas avklarad, partyt efter tentaperioden. Det kanske inte var som under gångna tider då man runt 9 tiden redan hade druckit upp en halv back öl och precis börjat komma igång. Fredagen med B&A. Lördag med M&L på Bishops Arms där M bevisade att det går att äta upp en king size hamburgare. Nästan gång är det min tur 😉 Söndagen tillbringades mest med att sova då jag ryckte upp mig på morgonen för att tvätta OCH ställa fram klockan. Inte det roligaste att göra kl 6 (eller 7 som den egentligen var) på morgonen.

I ett planerat spontant ryck så bestämde jag mig för att det var dags att riktigt skita ner lägenheten. L köpte med sig den sista biten jag inte kan få tag i här i stan för att förvandla mitt skrivbord till en renare plats när det gäller sladdar, kablar och blandade dosor som ligger lite här och var. Allt skall upp under bordet, och än så länge har jag dragit kabelkanaler, satt upp hyllan under bordet, fäst kabelsamlarna till bordet och påbörjat eldragningen. Förhoppningsvis blir jag klar med elen imorgon så jag kan börja dra nätverks med uttag och så. Målet är att vara klar innan helgen. Och det kommer när jag är klar att dyka upp både före, under och efter bilder…