Dag 1

Första dagen då jag på riktigt är tillbaka till den levande skaran av människor. Sovmorgon och spelande på mitt nya spel Fire Emblem har gjort detta till en riktigt bra morgon. Igår lyckades jag skapa en “att göra lista” som fyllde min whiteboard med saker jag måste göra inom en snar framtid, dock är det mesta fokuserat på städa och rengöra. Toaletten behövde få sig en rejäl omgång, likaså ligger det dammdrakar och lurar i varje hörn så idag är städdag.

Ikväll kommer B&A över och vi skall titta på de sista 3 avsnitten av Battlestar Galactica som har legat och tryckt på hårddisken några veckor nu. Det blir hemmagjort pizza och säkert en massa RRR2. Skall försöka spela in hur tokiga vi ser ut när vi spelar via min webkamera som sitter ovanför TV’n.

1 comment

    • Liza on March 27, 2009 at 22:57

    Hoppas ni haft trevligt! Du saknar nu förövrigt en del mindre till ditt skrivbord, den finns faktiskt här på Porsön =)

Comments have been disabled.