It’s alive!!!

Då var tentakoman över för denna gång, och även om rättningen inte ens har påbörjats så kan jag med stor sannolikhet proklamera följande: Jag har denna tentaperiod halverat antalet resttentor som jag har kvar till examen. Det skulle vara väldigt imponerande om detta var en stor siffra, men det faktiska är att jag klarat 2 tentor de senaste 3 dagarna av de 4 jag har kvar. Så nu är det bara att ladda om inför nästa drabbning som (om jag klarar dessa) är den 14:e och 16:e maj. Det blir lite “paus” nu i några dagar, men sedan skall det fortsätta med att jaga lite information. T.ex. vill jag få klart hur många rätt jag måste ha på min “andra” del av fysiken för minst godkänt, skriva rapporten från förra sommaren som jag äntligen har alla analysresultat för, skriva en 2 sidors beskrivning av mitt halvår i skellefteå med praktik så det kan bakas in i min examen(+30 hp till).

Idag blev det annars ut på stan och röja och vara allmänt slösaktig. Eller kännas slösaktig iaf. Saker som jag har önskat har blivit inhandlade och några viktiga saker har även behandlats. Det absolut viktigaste var att hitta ett par nya handskar som jag gillade, och på åhlens fanns dem. Sedan blev det även “oviktiga” saker som blockljus, två glödlampor till sänglamporna, ny smak till soda streamern, 5 småburkar för mat och ett spel till min Wii… Det blev väl totalt en 1000kr, men då jag de senaste 3 veckorna har lagt ungefär 600kr på mat och inget annat så känns det lite dekadent. Väl på stan så sprang jag in i B&A så det blev lite fika på Waynes och en massa skitsnack. Som det skall vara med andra ord.

Nu är det dock dags att städa, då jag under denna tentaperiod faktiskt har undvikit den “fällan” så det är lite grisigt och dammigt i hörnen här och där + en diskdrake som måste besegras.

Jag vet en som väntat på att jag skall komma tillbaka till livet “online”, och även om du blivit bombarderad med sms sedan imorse så är jag nu helt tillbaka till de levandes rike. Hoppas du inte saknade mig för mycket 😉

1 comment

    • Johanna on March 26, 2009 at 21:30

    Gött att veta att du lever iaf ;). Jo, lite har man väl kanske saknat dig.. 😉 puss&kram

Comments have been disabled.